02.08.2018

MÜFTÜMÜZÜN MERKEZ ERKEK YATILI KUR'AN KURSU ZİYARETİ

İlçe Müftümüz Sayın Abdullah ÇOBANOĞLU görevine başladıktan hemen sonra Kur'an Kurslarımızı ziyaret ederek Kurslarımız hakkında bilgi aldı. Bu bağlamda; öncelikle 4-6 Yaş Hafız Hasan AYDIN Şefkat Kur'an kursumuzu ziyaret eden İlçe Müftümüz akabinde Merkez Erkek Yatılı Kur'an kursumuzu ziyaret ederek yönetici ve Kurs hocalarımızdan  bilgi aldı.

Öğle Namazını Kursumuzun mescidinde çocuklarla beraber eda eden Müftümüz namaz sonrasında öğrencilerin tek tek ellerini sıkarak musafahada bulundu.Öğrencilerle yapılan sohbette İlçe Müftümüz çocuklar nezdinde anne ve babalarına teşekkür ederek hafızlıklarını tamamlayabilmeleri için tüm yavrularımıza Cenab-ı Haktan zihin açıklığı ve muvaffakiyetler diledi.