07.03.2017

İLÇE MÜFTÜLERİ TOPLANTISI SÜRMENE İLÇEMİZDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Diyanet İşleri Başkanlığının mevzuatı çerçevesinde her ay farklı bir yerde yapılan Trabzon İl geneli İlçe müftüleri toplantısı bu ay Sürmene İlçe Müftülüğümüzün ev sahipliğinde 06 Mart Pazartesi günü Sürmene’de gerçekleştirildi. İl Müftülüğümüzle ilçe müftülüklerimiz arasındaki koordineyi güçlendirmek, yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, hizmette verimliliği artırmak ve ilimiz ve ilçelerinde yürütülen din hizmetlerinin verimliğinin artırılması ve 2017 Hac İbadetinin iş ve işlemlerinin değerlendirilmesi gündemiyle yapılan toplantıya İl Müftümüz Keramettin Demir yanı sıra, İl Müftü Yardımcılarımız Mehmet Genç ve Hadi Keskin, İlçe Müftülerimiz ve ilçe müftü vekilleri katıldı. Toplantı, gündem maddelerinin görüşülmesi ve dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

Toplantının ardından İl Müftümüz ve beraberindekiler Sürmene İlçe Kaymakamı Oktay Erdoğan ve Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün ‘ü de ziyaret etti.