20.03.2017

ŞEHİTLERİMİZE VEFA İÇİN HUZURDA BULUŞALIM SABAH PROGRAMI

18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMI

Çanakkale Zaferi'nin 102. yıl dönümü olması münasebetiyle dün Çanakkalede, bugün de 15 Temmuz hain işgal kalkışmasında şehit olan kardeşlerimize karşı görevlerimizi yerine getirmek amacıyla İlçe Müftülüğümüzce 18 Mart 2017 Cumartesi günü İlçemiz Çarşı içi Eski Camide "Şehitlerimizi Anma Programı" düzenlendi.

18 Mart 2017 Cumartesi günü Sabah Namazı ve sonrası İlçemiz Eski Camide "ŞEHİTLERİMİZE VEFA İÇİN HUZURDA BULUŞALIM" adlı program icra edildi. Programa İlçe Kaymakamımız Sayın Oktay ERDOĞAN sivil toplum Kuruluşu başkanları, Saygı değer İlçe Halkımız , gençlerimiz, Kur'an kursunda öğrenim gören yavrularımız, Kıymetli din Görevlilerimizin katılımlarıyla program icra edildi. Program Tesbihat,Kur'an-ı Kerim, Salat-ü Selam-Tekbir, tehlil ve Kasidelerin okunması ve İlçe Müftümüz Sayın Abdülcelil ÇAKAR'ın konuşması ve yaptığı dua ile programımız son bulmuştur. İlçe Müftümüz konuşmalarında Çanakkale de yaşanan o muhteşem ruhu ve şehitlerimizin yaşadıkları zorlukları ve bu vatan için nasıl mücadele ettiklerinin altını çizerek 18 Mart Çanakkale şehitleri başta olmak üzere 15 Temmuz şehitleri ve Tüm şehitlere ve şehit ailelerine minnet borcumuz olduğunu onlar sayesinde bu vatanın ayakta olduğunun vurgusunu yaparak katılımcıların duygu dolu anlar yaşanmasına vesile olmuştur. Program sonunda Müftülüğümüzce tüm katılımcılara Kahvaltı ikramında bulunulmuştur. Yine aynı gün öğlen namazına müteakip Eski Camide Şehitlerimiz için ayrıca Mevlid programı icra edilmiştir.