23.03.2017

TARİHİ CAMİLERİ ZİYARET; ORTA MAH. KALE CAMİİ

İl Müftülüğümüz ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan iş birliği protokolü çerçevesinde İlçemiz Müftülüğüne bağlı Tarihi Camiler Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı okullar tarafından ziyaret edilmektedir.

Bu itibarla; 22.03.2017 tarihinde saat 09.00'da İlçemiz Şehit Muhammet YILDIZ Anadolu İmam-Hatip Lisesi öğrencileri rehber öğretmen Samet TÜREDİ'nin önderliğinde İlçemizde tarihi Camilerden olan  ve yakın bir zaman önce vakıflar tarafından imar edilen tarihi Camimiz Orta Mahalle Kale Camiini ziyaret ettiler. Cami görevlimiz Ali ALTUNBAŞI hocamız öğrencilerimize Caminin tarihçesi ile ilgili doyurucu bilgiler vererek, Caminin bölümleri olan Kürsü, Minber, Mihrap ile ilgili bilgilendirme yaparak öğrencilerimize hediye ve ikramda bulunulmuştur.