27.03.2017

TARİHİ CAMİLERİ ZİYARET; YENİAY MAH. KULELİ CAMİİ

İl Müftülüğümüz ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan iş birliği protokolü 2017 eylem planı çerçevesinde İlçe Milli Eğitime bağlı okullarda öğrenim gören öğrenciler Müftlüğümüze bağlı Tarihi Camileri ziyaretleri ziyaret etmektedirler.

Bu itibarla ; İlçemiz Cevdet Cavit ŞENKAYA MTA Lisesi öğrencileri tarafından Tarihi Camilerimizden olan Yeniay Mahallesi Kumru Camiini Rehber Öğretmen Cüneyt BOSTAN önderliğinde ziyaret ettiler. Ziyarette Cami görevlimiz Gafur POLİTOĞLU hocamız Caminin tarihçesi ile ilgili olarak öğrencilerimize aydınlatıcı bilgiler vererek, aynı zamanda Caminin bölümleri olan Mihrap, Minber ve Kürsü hakkında da bilgiler vererek, öğrencişlerimize çeşitli hediyeler ve ikramlarda bulunmuştur.