21.04.2017

ORMANSEVEN MAH.YENİ CAMİİNDE KUTLU DOĞUM PROGRAMI

20 Nisan 2017 perşembe günü İlçemiz Müftülüğünce Ormanseven Mahallesi Yeni Camiinde Kutlu Doğum Programı düzenlendi.

Program Akşam Namazına müteakip İlçemiz Ormanseven Mahahllesi Yeni Camii İmam-Hatibi İsmail PARLAK'ın açılış Kur'an-ı Kerim-i ile başladı daha sonra İlçemiz Müftülüğü personeli Mehmet ŞEN hocamız ve Yeni Cami Müezzin-Kayyım-ı Sinan AYGÜNEŞ hocalarımızın okumuş oldukları aşr-ı şerifler ile selat-ü selamlarla ve ayrıvca Ormanseven Mahallesi Erkek Yatılı Kur'an Kursu öğrencilerimiizn koro halinde ilahi sunumları ile programınn akışı devam etmiş olup, yine İlçemiz Sahil Camii İmam-Hatibi Nurullah GÜLDAL'ın haftanın gecenin önemi ile ilgili okumuş olduğu Kaside'den sonra İlçe Müftümüz Sayın Abdülcelil ÇAKAR hocamızın "Hz. Peygamber ve Güven Toplumu" konulu konferansın sonunda Arslan YILMAZ hocamızın yapmış olduğu dua ile program son bulmuştur. Katılımın yoğun olduğu program sonunda davetlilere Kutlu Doğum Aş'ı adı altında pilav-kavurma ve ayran ikramında bulunulmuştur. Programa maddi ve manevi emeği geçen başta Ormanseven Mahallesi Cami Dernek yönetimine ve Tüm Ormanseven halkına Müftülüğümüz adına şükranlarımızı sunarız.