23.04.2017

SÜRMENE'DE KUTLU DOĞUM COŞKUSU

Sürmene İlçe Müftülüğümüzün düzenlemiş olduğu 2017 Yılı Kutlu Doğum Programı İlçemizde coşku ile kutlandı.

Müftülüğümüzün düzenlemiş olduğu Kutlu Doğum Programı 22 Nisan Cumartesi saat 20.00'de İlçemiz Serender Düğün Salonunda vatandaşlarımızın yoğun katılımı ile kutlandı. Program Aziz şehitlerimiz için saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladıktan sonra, programın sunuculuğunu yapan Müftülüğümüz Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni Mehmet ŞEN hocamızın aralarda okuduğu şiirler ve yaptığı güzel bir sunumdan sonra açılış Kur'an-ı Kerimi  Sahil Camii İmam-Hatibi Nurullah GÜLDAL tarafından okundu. Daha sonra Programın açılış konuşması İlçe Müftümüz Sayın Abdülcelil ÇAKAR tarafından yapıldı. Hocamız konuşmalarında haftanın ve gecenin ana teması "Hz. peygamber ve Güven Toplumu" konusuna kısaca değinerek programa katılan tüm vatandaşlarımıza ve katılımcılara şükranlarını sundu. daha sonra İl Müftümüz Sayın Keramettin DEMİR hocamızın selamlama konuşmasından sonra Başkanlığımızın sinevizyon gösterimi ve programımıza konuşmacı olarak katılan Emekli Diyanet İşleri Başkanı Yardımcısı Necmettin NURSAÇAN Hocamıızın sunmuş olduğu güzel bir konferans dan sonra yine hocamızın yapmış olduğu dua ile program son buldu. programın sonunda İl Müftümüze, İlçe Kaymakamımıza ve Sürmene Belediye Başkanımıza ve Konuşmacımız sayın Necmettin NURAÇAN hocamıza programa yapmış oldujkları katkı ve katılımlarından dolayı İlçe Müftülüğümüzce Plaket takdimi yapılmıştır.