12.07.2017

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİMİZ İÇİN MEVLİD PROGRAMI

Trabzon Valiliğimizin talimatı gereği İlçemiz Merkez Yeni Camide 11 Temmuz Salı günü öğle namazına müteakip İlçe Müftülüğümüzce Şehitlerimizin ruhlarına ithafen Kur'an-ı Kerim ve Mevlid programı düzenlendi.

Program İlçe Müftümüz Abdülcelil ÇAKAR hocamız başta olmak üzere İlçemizin güzide güzel sesli imam-hatiplerinin oluşturulduğu bir ekip tarafından Kur'an-ı Kerim tilavetleri, mevlid-i şerif ve kasidelerle program icra edildi. 11 Temmuz Salı günü İlçemiz Merkez Yeni Camide kılınan öğlen namazına müteakip  15 Temmuz Şehitlerimiz başta olmak üzere tüm şehitlerimiz için yapılan programa vatandaşlarımız da ilgi göstermiş olup, program sonunda İlçe Müftümüzün yapmış olduğu güzel bir dua ile şehitlerimiz için yapılan program son bulmuştur.