14.07.2017

YAZ KURSLARIMIZDA 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ ANMA PROGRAMI

15 Temmuz 2016 yılında hain kalkışmaya karşı bedenlerini ve canlarını silahlı hainlere ve Tanklara siper eden Aziz Milletimizin ve devletimizin bekası için hiç düşünmeden canlarını feda eden Şehitlerimiz için 2017 Yılı Yaz Kur'an kurslarımızda öğrenim gören yavrularımıza 15 Temmuz ruhunu yaşatmak amacıyla İlçemiz Müftülüğüne bağlı tüm Yaz Kurslarında programlar düzenlendi.

14 Temmuz Cuma günü saat 09.00'da İlçe Müftümüz Abdülcelil ÇAKAR hocamızın da katılımıyla İlçemiz 4-6 Yaş Hafız Hasan AYDIN Şefkat Kur'an kursunda yaz kurslarında öğrenim gören 80 öğrencimizin katılımıyla "15 Temmuz Şehitlerimizi Anma" programı düzenlendi.

Program öğrencilerimiz tarafından okunan yasin-i şerif, selatü selam, tekbirler ve öğrencilerimizin okudukları şiirler ile icra edildi.15 Temmuz ruhu ve o gece aziz milletimizin göstermiş olduğu cesaret birlik ve beraberlik kardeşlik  duygusu, vatan sevgisinin herşeyin üstünde olduğu ve o muhteşem ruh İlçe Müftümüz tarafından öğrencilerimize aktarıldı. daha sonra öğrencimizin şehitlerimiz için yapmış olduğu dua ile program son buldu.