11.08.2017

ORMANSEVENDE İCAZET MERASİMİ

İlçemiz Ormanseven Mah.Erkek Yatılı Kur'an Kursunda Hafızlığını tamamlayan 5 öğrencimiz için icazet merasimi düzenlendi.

06 Ağustos 2017 pazar günü Ormanseven Mah.Erkek Yatılı Kur'an kursumuzda hafızlığını tamamlayan öğrencilerimiz için düzenlenen nicazet merasimi Ormanseven Mahallesi Yeni Camiide yapıldı.

İcazet Merasimine İlçe Müftümüz Abdülcelil ÇAKAR, Kağızman İlçe Müftüsü Özcan YILMAZ, Sürmene Belediye Başkanı Rahmi ÜSTÜN, Melek dersleri öğretmeni Arslan YILMAZ, Okuyucular; Kahramanlar Mahallesi Camii İmam-Hatibi Hüseyin PEKER, Sahil Camii İmam-Hatibi Nurullah GÜLDAL, Araklı Merkez Kur'an Kursu öğreticisi Abdullah EŞKİN, görevli imam-hatip arkadaşlarımız, emekli imam-hatiplerimiz ve çok sayıda vatandaşlarımız katıldı.

Programın sunuculuğunu Kağızman İlçe Müftümüz Özcan YILMAZ'ın yaptığı program Kurs öğrencimizin okuduğu aşr-ı şerif ile  başladı. Daha sonra İlahi grubumuzun okuduğu ilahiler ve okuyucularımızın okumuş olduklartı Aşr-ı şeriflerden sonra Sürmene İlçe Müftümüz Abdülcelil ÇAKAR hocamızın yapmış olduğu vaaz-ü nasihatten sonra, hafız öğrencilerimiz tekbirler eşliğinde huzura gelerek  Fil ve nas surelerini okuduktan sonra Arslan YILMAZ hocamızın yapmış olduğu kısa bir konuşma ve duanın ardından hafız öğrencilerimize çeşitli hediye ikramlarının ardından program plaket takdimi ile sona erdi.