09.08.2018

SÜRMENE MÜFTÜLÜĞÜ 2018 YILI AKIN BEYAZ FUTBOL TURNUVASI

Sürmene İlçe Müftülüğümüzce Yaz Kur'an kurslarımızda öğrenim gören öğrencilerimize yönelik "2018 Yılı Yaz Kur'an kursları Akın BEYAZ" Futbol turnuvası düzenlendi.

25.07.2018-06.08.2018 tarihleri arasında İlçemiz Müftülüğüne bağlı Yaz Kur'an kurslarımızda öğrenim gören öğrencilere yönelik düzenlenen futbol turnuvası adı altında spor etkinliği düzenlenmiştir.

Yaz Kur'an kurslarımıza katılan öğrenciler arasındaki dayanışmayı sevgi ve kardelik duygularını geliştirmek amacıyla, ve ayrıca Camilere ve Kurslara olan ilgiyi ve sevgiyi artırmak üzere düzenlenen Futbol Turnuvası amacına ulaşmıştır.

Ayrıca; İlçemize spor etkilikleri noktasında büyük hizmetleri olan, Futbolculuğu ile İlçemize değer katan ve genç yaşta hayatını kaybeden Merhum Akın BEYAZ ismi İlçemiz Müftülüğünce Futbol Turnuvasına verildi. Kardeşimizi Rahmetle anıyoruz. Mekanı cennet olsun inşallah.

Turnuva sonunda derceye giren 1.2.3.cü olan takımlarımız için Kupa Töreni düzenlendi. Kupaları ve madalyaları İlçe Müftümüz Sayın Abdullah ÇOBANOĞLU, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü vekilimiz Sayın Dursun KARTAL ve Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Ahmet DURMUŞ tarafından takdim edildi. Tören sonunda tüm öğrencilerimize İlçe Müftülüğümüz tarafından yemek ikramında bulunuldu.

Düzenlemiş olduğumuz Futbol Turnuvasına katkı sunan başta Sayın Kaymakamımız Mehmet Alper ÇIĞ beyefendiye İlçe Spor Müdürümüz Sayın Kağan SEYMEN'e Sürmenespor kulübü Başaknımız Orhan TUNCER'e Halit ŞAHİN beyefendiye ve spor komitesine Müftümüz ve Müftülüğümüz adına Şükranlarımızı arz ederiz.