28.09.2018

ÜNİVERSİTE GENÇLİĞİMİZLE BULUŞTUK

2018-2019 eğitim ve öğretim yılının başlaması ile Diyanet İşleri Başkanlığımızın 09.08.2018 tarih ve E.109147 sayılı yazısı gereğince İlçe Müftülüğü olarak İlçemizde öğrenim gören üniversite öğrencilerine yönelik olarak İlçemiz İsminaz öğrenci yurdu önünde Müftülük olarak tanıtım stantı kurarak öğrencilerimizle birebir iletişim kurmak suretiyle beraberce yapacak olduğumuz faaliyetlerle ilgili hazırlamış olduğumuz el broşürlerini gençlerimize dağıttık.

Toplumun geleceğe umutla bakabilmesi için insani erdemlerle donatılmış, her yönden iyi yetişmiş, ruhen ve bedenen dinamik , milli ve manevi değerlere mücehhez bir gençliğe sahip olmamızı temin etmek amacıyla İlçe Müftülüğü olarak Diyanet İşleri Başkanlığımızın Gençlik Çalışmaları Yönergesi çerçevesinde 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı boyunca yapacak olduğumuz faaliyetlerimize başladık.

İlçe Gençlik Koordinatörü ve Din gönüllüsü arkadaşlarımızın katıldığı çalışmalara İlçe Müftümüz Sayın Abdullah ÇOBANOĞLU' da bizzat yerinde iştirak ederek desteklerini  sunmakta ve Başkanlığımız adına herzaman gençlerimizin yanında olduklarının bilinmesi gerektiği mesajını öğrencilerimize vermiştir.