19.11.2019

Müftülüğümüz hizmet binası bünyesinde yer alan çok amaçlı salonun tadilatı tamamlanarak 19.11.2019 tarihinde hizmete açılmıştır.

Müftülüğümüz hizmet binası bünyesinde yer alan çok amaçlı salonun tadilatı tamamlanarak 19.11.2019 tarihinde gerçekleştirilen kasım ayı mutat toplantısıyla hizmete açılmıştır.Toplantı gündemine geçilmeden önce salonun tadilatına katkı sağlayan din görevlilerimizin ve diğer hayır sahiplerinin   Dâr-ı bekaya irtihal eden geçmişleri ve geçmişlerimiz için din gönüllüleri tarafından hatm-i şerifler okundu.Ardından kasım ayı toplantı gündemi ele alındı İlçe Müftümüz Sayın Abdullah ÇOBANOĞLU toplantıda  Diyanet İşleri Başkanlığının 14.11.2019 tarihli   ‘’Cami Hizmetlerinin Verimliliğinin Artırılması Genelgesi ‘’üzerinde genişce  durdu.Yapılan Hatim Duasıyla toplantı sona erdi.