03.01.2019

4-6 Yaş Kur'an Kursumuz Açılıyor

İlçe Müftülüğümüze bağlı Merkez Yatılı Kur'an Kursumuz bünyesinde açılacak olan 4-6 Yaş Kur'an Kursumuzun tamirat ve tadilat işlemleri tamamlandı. 4-6 Yaş öğrencileri için gerekli mal ve malzemeler tedarik edildi. Yarıyıl tatilinin ardından eğitim-öğretime başlanacak.

İlçe Müftümüz Haki ÖZGÜL yaptığı açıklamada; "4-6 Yaş Grubu Kur'an Kursları Öğretim Programı, Başkanlığımızın en önemli yaygın din eğitimi faaliyetleri arasında yer almaktadır. Kursumuzun amacı 4-6 yaş seviyesindeki çocuklarımızın da İslam dininin değerlerini, Allahın varlığı ve birliğini, Peygamber Efendimizin ahlak ve yaşantısını, Kerim Kitabımız Kur'an-ı Kerimi seviyelere uygun olarak anlayabilmesini sağlamaktır. Allah'a hamd olsun ilçemizde bir eksik olan 4-6 Yaş Kur'an Kusumuzu açıyoruz. İnşallah halkımızın teveccühü ile kursumuz vazgeçilmez bir kurum haline gelecektir" dedi.

Çocuklarını Kur'an Kursları Öğretim Programına (4-6 Yaş Grubu) kayıt yaptırmak isteyen velilerimizin İlçe Müftülüğümüze müracaat etmeleri gerekmektedir.