14.11.2019

Mevlid-i Nebi Haftası Konferansları

Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle, 14 Kasım 2019 Perşembe günü saat 11.00'da ilçemiz Anadolu Lisesi Konferans Salonunda Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Vaizimiz Ayten ÖZGÜL tarafından kız öğrencilere yönelik, Toplantı Salonunda ise erkek öğrencilere yönelik Vaizimiz Selim BAHADIR tarafından "Hz. Peygamber ve Aile" konulu konferanslar icra edildi.

Eş zamanlı düzenlenen konferanslara İlçe Müftümüz Haki ÖZGÜL de katıldı.

Konferans sonrasında Okul Müdürü İbrahim İlhan KALYONCU, katılımcı hocalarımıza makamında çay ikram etti. İlçe Müftümüz Haki ÖZGÜL, Okul Müdürüne hitaben "Peygamber Efendimiz (S.A.S)'in aile hayatını öğrencilerimize anlatmamıza fırsat verdiğiniz için size ve ekibinize şükranlarımı sunuyorum" dedi.

15 Kasım 2019 Cuma günü, Cuma Namazı öncesi İlçe Vaizimiz Abdurrahman YILMAZ tarafından, İskenderli Mahallesi Merkez Camiinde "Hz. Peygamber ve Aile" konulu bir konferans verildi.