15.11.2019

Kalbi Mescidlere Bağlı Gençler

Mevlid-i Nebi Haftası nedeniyle yapılan faaliyetler kapsamında İlçe Müftülüğümüz Gençlik Koordinatörü Seher Koç Hocamızın koordinesinde Tonya KYK Yurdundaki Kız öğrencilerle birlikte Merkez Ulu Camiinde bir program düzenlendi.

Cemaatle kılınan yatsı namazının ardından Kur'an Kursu Öğreticisi Fatma Esmer Hocamızın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program ADRB Vaizemiz Ayten Özgül Hocamızın "Hz.Peygamber ve Aile" konulu konferansı ile devam etti. Okunan ilahiler, salavatlar ve dua ile program sona erdi. Cami çıkışında Merkez Ulu Camii Müezzin-Kayyımı Celil Arslan Hocamız katılımcılara ikramda bulundu.

İlçe Müftülüğümüze bağlı 4-6 Yaş Kur'an Kursumuzda öğrencilerimiz ve Hocalarımız tarafından velilerin de katılım sağladığı Mevlid-i Nebi programı icra edildi. Program sonrası memnuniyetlerini bildiren aileler çocuklarının minik kalplerine Peygamber Efendimiz (S.A.V)'in sevgisini yerleştiren İlknur Açıkgöz ve Habibe Aydoğdu Hocahanımlara teşekkür ettiler.