07.11.2019

YALIKÖY'DE DÜZENLENEN 'SABAH NAMAZI BULUŞMASI'NA YOĞUN İLGİ

Vakfıkebir İlçesi Yalıköy Mahallesi’nde düzenlenen 'Sabah Namazı Buluşması'na yoğun ilgi.

Vakfıkebir İlçe Müftülüğü tarafından Yalıköy Mahallesi'nde gerçekleştirilen 'Sabah Namazı Buluşması'na; Trabzon İl Müftüsü Osman Aydın, Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta, Belediye Başkanı Muhammet Balta, İl Müftü Yardımcısı Sıtkı Kaya, İlçe Müftüsü Hüseyin Köksal, bazı meclis üyeleri, daire amirleri, STK temsilcileri, din görevlileri, vatandaşlar ve Hafız Hasan Kaan Kur'an Kursu öğrencileri ile bazı basın mensupları katıldı.

İlçe müftülüğünün cami programları kapsamında Yalıköy Mahallesi Yalıköy Camii’nde düzenlenen 'Sabah Namazı Buluşması'nda, namazdan önce Kur’an-ı Kerim tilâveti, ilâhi ve kasidelerle birlikte cemaatin de iştirakiyle salât-selâm ve tekbirler okundu.

Daha sonra Trabzon İl Müftüsü Osman Aydın, millet varlığımızı devam ettirmede birlik-beraberliğin önemi, toplumsal dayanışma ve kaynaşmanın zarureti üzerine yaptığı kısa konuşmasının ardından sabah namazını kıldırdı.

Namazın ardından yapılan tesbih, tekbir, tehlil, salavâtı şerîfelerin okunmasını müteakip başta aziz şehitlerimiz olmak üzere bu vatan için canlarını fedâ eden tüm şehit ve gâzilerimiz ile din ve devlet adamlarımız için; devletimizin ilelebet payidar olması, kahraman ordumuzun yurt içi ve yurt dışında hain terör örgütlerine karşı yürüttüğü operasyonlarda başarılı olması, milletimizin birlik-beraberlik, sıhhat ve afiyeti için dua edildi.

Program, caminin altındaki mekanda cemaate ikramda bulunulmasıyla sona erdi.