13.11.2019

MEVLÎD-İ NEBÎ HAFTASI HATİM,SOHBET ve DUA

İlçemizMerkez Yavuz Sultan Selim Camii'nde hatmi şerif okundu, sohbet ve dua yapıldı.

Vakfıkebir İlçe Müftülüğü'nün "Mevlid-i Nebi Haftası" etkinlikleri kapsamında Merkez Yavuz Sultan Selim Camii'nde 'Hatim Okuma ve Dua Programı' düzenlendi.

Akşam namazını müteakip düzenlenen programda, İlçe Müftüsü Hüseyin Köksal ve İlçe Vaizi Ekrem Akbaş'ın da katılımıyla din görevlileri ve cemaatle birlikte hatmi şerif okundu. Müftü Hüseyin Köksal'ın kısa sohbetinin ardından Vaiz Ekrem Akbaş, başta aziz şehitlerimiz olmak üzere bu vatan için canlarını fedâ eden tüm şehit ve gâzilerimiz ile din ve devlet adamlarımız için; devletimizin ilelebet payidar olması, milletimizin birlik-beraberlik, sıhhat ve afiyeti için dua yaptı.

"Mevlid-i Nebi Haftası" münasebetiyle gerçekleştirilen 'Hatim Okuma ve Dua Programı' yatsı namazının cemaatle kılınmasıyla sona erdi.