03.12.2019

VAKFIKEBİR MÜFTÜLÜĞÜ'NDEN, ÖZEL GÜNDE ÖZEL ZİYARET

Vakfıkebir İlçe Müftüsü Hüseyin Köksal, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla, engelli çocukları ve vatandaşları ziyaret etti.

İlçe Müftüsü Hüseyin Köksal, ilçe merkezinde yaşayan İmam Hatip Tamer Öztürk'ün 8 yaşındaki oğlu ortopedik engelli Eyüpcan Öztürk ve Kirazlık Mahallesi Dere Camii İmam Hatibi Ali Demirkapu'nun 11 yaşındaki oğlu epilepsi hastası Muhammet Hüseyin ile Güneysu Mahallesi'nde yaşayan ve eşleriyle birlikte oturan engelli vatandaşlar 75 yaşındaki Mehmet Ali Turan ve 60 yaşındaki İsmet Koçal'ı ziyaret etti.

İlçe müftülüğü engelli koordinatörü İmam Hatip Nurettin Karaca, Güneysu Mahallesi Camii İmam Hatibi Orhan Albayrak, İmam Hatipler Osman Haliloğlu, Davut Ertürk ve Mithat Güdü ile birlikte gerçekleştirilen ziyaretlerde Müftü Köksal, engelli vatandaşların hâl ve hatırlarını sordu, kendileriyle bir süre sohbet etti, engel durumları ve yaşam şartları ile ilgili bilgi aldı. Çocuklara ise özel ilgi gösteren İlçe Müftüsü Hüseyin Köksal, onların hoşlanacağı dilde kendileriyle özel sohbet etti, yaptığı esprilerle çocukları hem güldürdü hem de gönüllerini aldı.

Engelli vatandaşlara, çocuklara ve ailelerine sabır, metanet ve kolaylık temennisinde bulunan İlçe Müftüsü Köksal kendilerine sağlık ve afiyet diledi.

Hasta ve engelli vatandaşlara yönelik ziyaretlerine bir program dahilinde devam ettiklerini ifade eden İlçe Müftüsü Hüseyin Köksal, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla da özel çocukları ve engelli vatandaşları ziyaret ederek gönüllerini ve dualarını aldıklarını, kendilerine ve yakınlarına dua edip, sağlık afiyet temennisinde bulunduklarını ifade etti. Engellilere yönelik gerçekleştirdiği ziyaretlerinin yanısıra, ilçe merkezinde ve mahallelerde yaşayan hasta, yaşlı ve engelli vatandaşları da zaman zaman ziyaret ettiklerini ifade eden Müftü Köksal, ilçe müftülüğü olarak, müftülük bünyesinde hizmet veren Aile ve Dini Rehberlik Bürosu’nda görevli personel ve din görevlileri tarafından, hastanede yatan hastaları ve yakınlarını da belli zamanlarda ziyaret ettiklerini belirtti.