11.12.2019

MERKEZ ENSAR CAMİİ’NDE SABAH NAMAZI BULUŞMASI

Vakfıkebir Merkez Ensar Camii’nde Sabah Namazı Buluşması gerçekleştirildi.

Vakfıkebir İlçe Müftüsü Hüseyin Köksal, ilçedeki camilerde program dâhilinde sürdürülen ‘Sabah Namazı Buluşmaları’ kapsamında, Merkez Ensar Camii’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Namazdan önce cemaate sohbette bulunan Müftü Köksal daha sonra sabah namazını kıldırdı. Ardından yapılan tesbihât, duâ ve aşrı şerif tilâvetiyle program sona erdi.

İlçe Müftüsü Hüseyin Köksal, sabah namazı buluşmalarının; sabah namazı ve seher vaktinin manevi atmosferini yaşamak, yaşatmak, feyiz ve bereketinden istifade etmek, sabah namazı cemaatini artırmak, cemaat rûhu oluşturmak, dînî bilgi paylaşımında bulunmak, toplumdaki birlik, beraberlik ve kaynaşma şuûrunu bilinçli bir şekilde geliştirmek ve samimi dostlukları pekiştirmek amacına yönelik olarak gerçekleştirildiğini ifade etti.