12.11.2019

Mevlid-i Nebi Haftası Münasebetiyle Müftülüğümüz Tarafından Konferans Düzenlendi

Mevlid-i Nebi Haftası Dolayısıyla ilçe müftülüğümüz tarafından 11 Kasım 2019 Pazartesi günü saat 19: 30'da Yomra Belediyesi Dursun Şahin Düğün Salonu'nda "Hz. Peygamber ve Aile" konulu bir konferans düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığı Umre Hizmetleri Daire Başkanı Sayın Yaşar Çapçı'nın konuşmacı olarak katıldığı program, saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. İlçe müftümüz Hayreddin Kılıçbay'ın açılış konuşmasının ardından il müftümüz Osman Aydın ve ilçe kaymakamımız Eyup Özdemir birer selamlama konuşması yaptılar.

Daha sonra Diyanet İşleri Başkanlığı Umre Hizmetleri Daire Başkanı Sayın Yaşar Çapçı "Hz. Peygamber ve Aile" konulu bir konferans verdi. Konferansın ardından kendilerine ilçe kaymakamımız Eyüp Özdemir tarafından plaket takdim edildi.

Müftülüğümüzün din görevlilerimiz arasında düzenlemiş olduğu şiir yarışmasında, bayanlarda birinci olan Asiye Hatipoğlu'na Umre Hizmetleri Daire Başkanı Sayın Yaşar Çapçı tarafından ve erkeklerde birinci olan Mustafa Aydın'a Diyanet İşleri Başkanlığı Uzmanı Ahmet Sünnetçi tarafından plaket takdiminin ardından program sona erdi.