Trabzon Müftülüğü

“15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü” münasebetiyle Trabzon İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu, 15 Temmuz ruhunu yaşatmak adına, güzel bir etkinliğe imza attı.

Trabzon Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu; Covid-19 önlemleri kapsamında yüz yüze yapılamayan irşat ve rehberlik faaliyetlerini İnstagram, WhatsApp ve Facebook’a taşıdı.

Suriye’de yürütülen “Bahar Kalkanı Harekâtı”nda şehit düşen Trabzonlu Piyade Uzman Çavuş Kadir Tuncer ve 33 şehidimiz için Trabzon ili genelindeki yatılı ve gündüzlü Kur’an Kurslarında 250 hatim okundu.

Suriye’nin İdlib kentinde yaşayan mağdur ve mazlumlar için Trabzon ili genelinde bulunan Kur’an kurslarımızdan ve ADRB faaliyetlerinin yürütüldüğü yerlerden tedarik edilmek üzere yardım kampanyası düzenlendi.