Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş'ın katılımıyla Berat Kandili Bahçecik Mehmet Akif Ersoy Camii'nde coşkulu bir kalabalıkla idrak edildi.
Detay

Türkiye genelinde 81 il ve 92 İlçede yapılan “Aileler Sabah Namazında Buluşuyor” programı İlimiz Ortahisar İlçesi Ayasofya Cami'nde gerçekleştirildi.
Detay

İl Müftü Yardımcısı Şakir Şahin, Of İlçe Müftülüğüne bağlı Gürpınar Erkek Kur'an kursunda hafızlığını tamamlayan 9 (dokuz) hafız öğrenci için Gürpınar Mahallesi Merkez Cami'nde düzenlenen icazet merasimine katıldı.
Detay

İl Müftü Yardımcısı Şakir Şahin, Araklı İlçe Müftülüğüne bağlı Yeşilce Mahallesi Kur'an Kursunda hafızlığını tamamlayan 10 hafız için Yeşilce Mahallesi Merkez Camii'nde düzenlenen icazet merasimine katıldı.