Trabzon Müftülüğü

2016 yılı "Ramazan Ayı Umresi" fiyatları Diyanet İşleri Başkanlığınca belirlenmiş olup, Ramazan Ayı Umresine gitmeyi düşünen vatandaşlarımız İl ve ilçe Müftülüklerimizden detaylı bilgi alabilirler. Gidiş-Dönüş, fiyatlar ve diğer bilgileri öğrenmek için lütfen tıklayınız... Trabzon İl Müftülüğü Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürlüğü

Hac farizasını yerine getirmek üzere Suudi Arabistan'a gidecek yolcuların, bu ibadetlerini sağlık, güvenlik ve huzur içerisinde yerine getirmelerinde organizasyonda görev alacak personelimize büyük görev ve sorumluluk düşmektedir.

2016 Yılı Hac Önkayıt işlemleri; 18- 27 OCAK 2016 tarihleri arasında yapılacaktır. 2016 yılında hacca gitmek üzere “İlk Defa Kayıt” yaptırmak isteyenler İnternet Sayfamızda yayınlanan Hac ve Umre Tahsilatı yapan bankalardan birine 20 TL önkayıt ücretini yatırdıktan sonra müracaaatlarını Başkanlığımız http://hac.diyanet.gov.tr internet adresinden elektronik ortamda veya müftülüklerden temin edecekleri form dilekçe ile doğrudan müftülüklere yapabileceklerdir.