21.02.2017

Dualarla Başlandı

Akçaabat Söğütlü Mahallesinde inşa edilecek olan Abdülhamit Han Kur’an Kursu ve Cami inşaatının ilk kazması bugün dualar eşliğinde vuruldu.

Abdülhamit Han Kur’an Kursu ve Cami inşaatının dua merasimine Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Birinci, Ak Parti İlçe Başkanı Emre Akgün, Akçaabat Müftülüğü Müftü vekili Şube Müdürü Mehmet Cebeci, Akçaabat Abdülhamit Han Kur’an Kursu ve Cami Yaptırma Derneği Başkanı Osman Bayraktar ile Akçaabat Müftülüğü personelleri ve bazı mahalle muhtarları katıldı. Kavaklı Mahallesi Rahman Cami Müezzin-Kayyımı Bilal Acer hocanın Aşrı Şerif okumasıyla başlayan törende Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel ve Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Birinci kısa bir konuşma yaptıktan sonra müftü vekili Mehmet Cebeci tarafından yapılan duanın akabinde ilk kazması vurulan Abdülhamit Han Kur’an Kursu ve Caminin inşaatına başlandı.