15.06.2017

Ceza İnfa Kurumunda İftar Programı

2017 Yılı Ramazan ayı sosyal ve kültürel faaliyetleri kapsamında İlçemiz müftülüğü Açık Ceza İnfaz Kurumunda bulunan tutuklu ve hükümlülere iftar programı düzenledi.

İl müftüsü yardımcısı Sıtkı KAYA,  İlçemiz Müftüsü Ramazan TEKİN,Ceza İnfaz Kurumu müdürü, İlçe Müftülük murakıpları Fatih SOYLU , Mustafa İSKENDEROĞLU ve yaklaşık 200 hükümlünün katılımıyla gerçekleştirilen programda İl müftü yardımcısı Sıtkı beyin konuşmasının ardından iftar yemeğine geçildi. Programın sonunda mahkumlar Kur'an alabilme imkanı olmayan ve yurtdışında yaşayan fakirlere verilmek üzere Başkanlığın düzenlediği Hediyem Kur'an Olsun kampanyasına 27 Kur'an alarak katıldılar. Program İlçemiz müftüsü Ramazan TEKİN'in duasıyla sona erdi.