04.01.2018

SÖĞÜTLÜ ULU CAMİ’de SABAH NAMAZI BULUŞMASI

Söğütlü Ulu Cami’de Sabah Namazı Buluşması

İlçe Müftülüğümüz ile, Akçaabat İlçemizde bulunan Kredi Yurtlar Kurumu Müdürlüğünde Manevi Rehber olarak görev yapan personellerimiz tarafından, Söğütlü Ulu Cami’de sabah namazı buluşması düzenlendi.

Sabah namazı buluşmasına İl Müftümüz Keramettin Demir, Trabzon Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürümüz Şenol Tiryaki, Akçaabat İlçe Müftümüz Ramazan Tekin, KYK Trabzon İl Müdürü Adnan İpekdal, Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Birinci, Fuat Sezgin, Münür Özkurt, ve Fatih Kredi Yurtlar Kurumunda kalan Üniversite öğrencileri ve Yurt Müdürleri, Akçaabat Aile ve Dini Rehberlik Bürosunda görevli Manevi Rehberler ve ADRB İl Vaizi ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Sabah namazı sonrası katılımcılara, Söğütlü Ulu Cami görevlileri ve KYK Fatih Yurt Müdürlüğünün katkılarıyla hazırlanan kahvaltı ikram edildi.