19.12.2023

Umreciler Dualarla Uğurlandı

Diyanet İşleri Başkanlığı Umre Organizasyonu ile kutsal topraklara Umre ziyareti yapacak olan Akçaabatlı 350 umrecinin bulunduğu ilk umreci kafilesi dualarla uğurlandı.

Trabzon'dan Cidde'ye oradan Mekke'ye uğurlanan umreciler için İl Müftülüğünce Trabzon Havalimanında saat 08.00'de uğurlama programı düzenlendi.

Kur'an tilaveti ile başlayan program ilahiler ve salavatların ardından İl Müftüsü Selami AYDIN'ın  duası ile sona erdi.

Akçaabat İlçe Müftüsü Yusuf GENÇ'in Kafile Başkanlığında din görevlilerimizin eşliğindeki gruplar halinde 263 umreci yakınları ile vedalaşarak yola çıktı.