24.12.2023

Şehitler İçin Kur'an-ı Kerim ve Dua Programı

Başta Kuzey Irak ve Pençe - Kilit Harekâtı bölgesinde şehadete kavuşan kahraman şehitlerimiz olmak üzere; vatan için, millet için, ümmet ve Ülkemizin birlik ve beraberliği için mücadele ederek şehadet şerbetini içen bütün şehitlerimizin ruhlarına ithafen 24 Aralık 2023 Pazar günü sabah namazından önce tüm camilerimizde olduğu gibi İlçemiz Belediye Camii’nde Kur’an-ı Kerim ve dua programı düzenlendi.

Program cami görevlilerimizin Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Sabah namazının ardından tesbihat yapıldı.
Program İlçe Müftü Vekili Erkan BEBEK’in; Kuzey Irak ve Pençe - Kilit Harekâtı bölgesinde şehit olan şehitler ile tüm şehitlerimiz için, Filistin-Gazze şehitleri için, Ülkemizin ve ümmetin birlik ve beraberliği için yaptığı dua ile sona erdi.

Aziz  şehitlerimizin mekânları cennet, makamları âlî olsun. Kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralımıza da acil şifalar dileriz.