19.11.2018

MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI KONFERANSI

17 – 24 Kasım Mevlid-i Nebi haftası münasebetiyle İlçe Müftülüğümüz tarafından 19 Kasım 2018 Pazartesi günü saat: 10.00 ‘da Erol Günaydın Sanat Merkezinde “Peygamberimiz ve Gençlik” konulu konferans düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığımız 1. Hukuk Müşaviri Selami AÇAN ‘ın konuşmacı olarak katıldığı konferansa Akçaabat Kaymakamı Dr. Sonel ŞENEL, Trabzon İl Müftümüz Osman AYDIN, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik TÜRKMEN, Akçaabat Müftüsü Ramazan TEKİN, daire amirleri, din görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Belediye Camii Müezzin-Kayyımı Adem YILMAZ'ın Kur'an-ı Kerim tilevetiyle başlayan program İlçe Müftümüz Ramazan TEKİN'in açılış konuşmasıyla devam etti. Sinevizyon gösteriminin ardından Mezarlık Camii İmam-Hatibi Süleyman Bulut kaside okudu. Daha sonra Diyanet İşleri Başkanlığı 1. Hukuk Müşaviri Selami Açan "Peygamberimiz ve Gençlik" konulu konferansını verdi.

Trabzon İl Müftümüz Osman AYDIN program sonunda bir teşekkür konuşması yaparak Kaymakam, Belediye Başkanı ve İlçe Müftümüzle birlikte 1. Hukuk Müşaviri Selami AÇAN hocamıza hediye ve çiçek takdiminde bulundu.

Program fotoğraf çekiminin ardından son buldu.