19.03.2019

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KONFERANSI

"8 Mart Dünya Kadınlar Günü" münasebetiyle, Akçaabat İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından, 14 Mart 2019 Perşembe günü Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde Konferans düzenlendi.

Diyanet İşleri Uzmanı Dr. Fatma BAYRAKTAR KARAHAN’ın konuşmacı olarak katıldığı program,  Akçaabat İlçe Müftüsü Ramazan TEKİN’nin açış konuşması ile başladı. Trabzon İl Müftümüz Sayın Osman AYDIN'ın konuşmasının ardından Kur'an Kursu Öğreticisi İlknur MUTLU Kur’an-ı Kerim tilavet etti.

Programın konferans bölümünde Dr. Fatma BAYRAKTAR KARAHAN, “Geçmişten Geleceğe Kadın ve Toplum” konulu sunumunu gerçekleştirdi.

Kur'an Kursu Öğreticisi Fatma ESER'in sunumunu yaptığı programa Trabzon İl Müstüsü Osman AYDIN ve eşi Sema AYDIN Hanımefendi, İl Müftü Yardımcısı Melek MENTEŞE, Akçaabat Müftüsü Ramazan TEKİN ve eşi Hatice TEKİN Hanımefendi, Diyanet İşleri Uzmanı Dr. Fatma BAYRAKTAR KARAHAN, ADRB Vaizi Fatma GEDİKLİ, Kur'an Kursu Öğreticilerimiz ve kursiyerleri katıldı.

Yoğun bir katılımla ve ilgiyle izlenen programın sonunda İl Müftü Yardımcısı Melek MENTEŞE, Diyanet İşleri Uzmanı Dr. Fatma BAYRAKTAR KARAHAN'a çiçek ve hediye takdiminde bulundu.