19.03.2019

ŞİİR OKUMA YARIŞMASI DÜZENLENDİ

Akçaabat Müftülüğümüz, İlçemiz genelinde Liseler arası "Çanakkale Şehitlerine" adlı şiiri ezbere okuma yarışması düzenledi.

Diyanet İşleri Başkanlığımızın himayelerinde, "18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi" münasebetiyle, 15.03.2019 Cuma günü saat 14.00'da Akçaabat Anadolu İmam-Hatip Lisesi Salonunda, "Çanakkale Şehitlerine" adlı şiiri ezbere okuma yarışması gerçekleştirildi. Altı Lise öğrencimizin katıldığı yarışmanın komisyonu Akçaabat İlçe Müftüsü Ramazan TEKİN'in başkanlığında, 17 Şubat Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni İbrahim TÜRK ve Akçaabat Müftülüğü Vaizi Mustafa ÖZER'den oluştu. Yarışma sonunda Akçaabat Fen Lisesinden Sıla Yasemin KOCA 1. seçildi.

Akçaabat Müftümüz  Ramazan TEKİN yarışmaya katılan bütün öğrencileri tebrik ederek, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Akçaabat Müftülüğü olarak bizleri misafir eden, Akçaabat Anadolu İmam-Hatip Lisesi Müdürü Nuri KAMÇI Hocamıza teşekkür ediyoruz.