24.03.2023

Hastane Manevi Destek Hizmetleri

Diyanet İşleri Başkanlığımız ile Sağlık Bakanlığı arasında yapılan Hastanelerde Manevi Destek Sunmaya Yönelik İşbirliği Protokolü uyarınca, İlçemiz Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesinde “Manevi Destek” hizmetleri verilmeye başlandı.

İlçe Müftüsü Alaettin KIRBIYIK, “Manevi Destek” hizmetlerini yerinde görmek amacıyla Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesine ziyaret gerçekleştirildi.

KIRBIYIK, Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi Manevi Destek Görevlisi olarak görevlendirilen Müftülüğümüz İmam-Hatiplerinden Adem ÇAĞLAR ile birlikte öncelikle hastane Başhekimi Dr. İsmail YÜKÜNÇ’ü ziyaret ettiler.

Başhekim ziyaretinin ardından hastanede yatarak tedavi gören hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular. Hasta ve yakınlarına Diyanet İşleri Başkalığı yayınlarından hediye edildi.
Hastanesi Manevi Destek Görevlimiz Adem ÇAĞLAR, Haçkalı Baba Devlet Hastanesinde hafta içi talep eden hastalara, hasta yakınlarına, hastane personeline moral motivasyon ve manevi destek sağlayacak, dini-manevi konularda danışmanlık ve rehberlik hizmeti sunacaktır.