27.10.2023

Yeşilay Temsilcilerinden Ziyaret

Akçaabat Yeşilay temsilcilerinden İlçe Müftüsü Yusuf GENÇ’e ziyaret.

Müftülüğümüz Bağımlılık Koordinatörleri Vaiz Mustafa ÖZER ve Vaiz Gönül SEYİS ile Akçaabat Yeşilay temsilcilerinden Ayhan KAHRİMAN, Hacı Hakkı KAHRAMAN ve Ayşe Esen ŞENTÜRK, İlçe Müftümüz Yusuf GENÇ'i makamında ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar ve muvaffakiyetler dilediler.

Diyanet İşleri Başkanlığının Yeşilayla birlikte, gençliğe ve topluma zarar veren bütün zararlı alışkanlıklarla gerekli işbirliği ve ortak çalışma ile mücadele ederek, toplumu bilinçli, güvenli, alkol ve uyuşturucu kullanmayan sağlıklı bir toplum hedefine ulaştırma amacında olduğunu belirten Yusuf GENÇ, nazik ziyaretlerinden dolayı Akçaabat Yeşilay temsilcilerin ve Müftülük Bağımlılık Koordinatörlerine teşekkür etti.