01.11.2023

KYK Yurdunda Konferans

İl Müftümüz Selami AYDIN KYK yurdunda konferans verdi.

01 Kasım 2023 Çarşamba akşamı İlçemizde Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğüne bağlı Akçaabat Fuat Sezgin KYK Kız Öğrenci Yurdunda kalan kız öğrencilerle “Kutlu Mirasımız Mescid-i Aksa” konulu konferans düzenlendi.

Söğütlü Ulu Camii İmam-Hatibi Bilal ACER’in Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program üniversite öğrencilerinin okuduğu şiirler, sinevizyon gösterisi ile devam etti.
Program İl Müftüsü Selami AYDIN’ın  “Kutlu Mirasımız Mescid-i Aksa” konulu konferansının ardından İlçe Müftüsü Yusuf GENÇ’in dualarıyla sona erdi.

Programa İl Müftüsü Selami AYDIN, İl Müftü Yardımcısı Şakir ŞAHİN, İlçe Müftüsü Yusuf GENÇ, Fuat Sezgin KYK Kız Öğrenci Yurdu Müdürü Sevim VARLIK, Müftülüğümüz personellerinden KYK yurtlarında manevi danışman olarak görev yapan Nuray KASAP ve Elif İNAL ile Akçaabat Fuat Sezgin KYK Kız Öğrenci Yurdunda kalan üniversite öğrencileri katıldı.