29.11.2023

Personelimiz Aylık İstişare ve Değerlendirme Toplantısı

PERSONEL AYLIK İSTİŞARE VE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Kasım ayı Personel Aylık İstişare ve Bilgilendirme Toplantısı, 29 Kasım 2023 tarihinde Akçaabat Belediyesi Erol Günaydın Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan toplantıda Müftülüğümüz Şube Müdürü Ali SAY ve Erkan BEBEK, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından gönderilen talimatlarla ilgili bilgilendirme ve açıklamalar ile önümüzdeki aylarda müftülükçe gerçekleştirilecek faaliyetler hakkında din görevlilerine bilgilendirmelerde bulundular.

İlçe Müftüsü Yusuf GENÇ toplantıda, görev sorumluluğu ve mesuliyet bilinci içerisinde her bir personelimizin görevinde daha dikkatli ve titiz olunmasına dikkat çekti. GENÇ, Başkanlığımızın yeni yayınlanan eserlerin tanıtımıyla konuşmalarını sona erdirdi.

Toplantı, Pisikolok Özdenur ÇAKIR tarafından Yeşilay Dayanışma Merkezi (YEDAM) tanıtımı ile Madde Bağımlılığıyla Mücadele konulu semineri ile sona erdi.