04.12.2023

Umre Yolcularını Bilgilendirme Semineri

UMRE YOLCULARI BİLGİLENDİRME SEMİNERİ DÜZENLEDİ

Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonuyla Aralık ayı içinde Akçaabat'tan umreye gidecek vatandaşlarımız için  "Umre Yolcuları Bilgilendirme Semineri" düzenlendi.
İl Müftümüz Selami AYDIN, İlçe Müftümüz Yusuf GENÇ'in katılımlarıyla umreye gidecek vatandaşlarınız için "İbadet Bilinci ve Umre İbadeti" ve "Yolculuğa Çıkmadan Önce Manevi Hazırlık ve Umrede Temel Sağlık Bilgileri" konularında seminer verdi.

Seminerde ayrıca, “Umre İbadetinin Gereği Olarak Bir Arada Yaşama Bilinci”, “Ana Hatlarıyla Umre Menasiki”, “Umrenin Hikmeti ve Umredeki Sembollerin Anlamı”, “Hz. Peygamber (sav), Mescid-i Nebi ve Medine” ve “Kadınlara Özgü Haller” konuları da  işlendi.
İl Müftüsü Selami AYDIN ve İlçe Müftüsü Yusuf GENÇ seminere katılan vatandaşlara ibadetlerinde kolaylıklar dilediler.