07.12.2023

Şehit İbrahim SEYİS'i Anma Programı

ŞEHİT İBRAHİM SEYİS’İ ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

İlçemiz Kaleönü Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan ve vatani görevini Gümüşhane İli Jandarma Genel Komutanlığında 1974-3 tertip Jandarma Er olarak yapmakta iken Sivas İli Divriği - Kangal arası Göçentaş Tren İstasyonuna teröristler tarafından düzenlenen saldırıda 8 Aralık 1995 tarihinde şehit olan Jandarma Er İbrahim SEYİS'i şehadetinin 28. yılında dualarla anıldı.
Şehidimiz Dürbinar Mahallesi Abeda mevkiinde ki kabri başından (07 Aralık 2023) anma programı düzenlendi.

Programında Kuran-ı Kerim okunmasının ardından Akçaabat İlçe Müftüsü Yusuf GENÇ tarafından şehidimiz ve onun nezdinde tüm şehitlerimi için dua edildi.
Programa Akçaabat Kaymakamı Ramazan KURTYEMEZ,  Akçaabat İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Barış KESİCİ, Akçaabat İlçe Müftüsü Yusuf GENÇ ve kurum amirleri, Türkiye Harp Malûlü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Trabzon Şubesi Yönetim Kurulu, sivil toplum kuruluş üyeleri, şehitlerimizin yakınları, gazilerimiz, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Söz Konusu Vatansa Gerisi Teferruattır.