Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

İlçemiz Yolgören Mahallesinde yapımına başlanılan Sanayi Camiinin temel betonunu karşılayan (700 m3 beton) hayırsever vatandaşa İlçe Müftümüz Erdoğan DALKES tarafından teşekkür belgesi verildi.
Detay

İl Müftümüz Selami Aydın, İlçemiz Yeşilyurt Mahallesi Erkek Kuran Kursunu ziyaret etti.
Detay

İl Müftümüz Selami Aydın ve İl Müftü Yardımcımız Şakir Şahin hocalarımızın katılımıyla Müftülüğümüze bağlı görev yapan genç din görevlileri ile kurum aidiyeti, moral, motivasyon ve gençlik hizmetlerine yönelik toplantı gerçekleştirildi.
Detay

Sanayi Camii temel atma töreni düzenlendi. Temel atma törenine İl Müftüsü Selami Aydın, İlçe Kaymakamı Yusuf Akın, Belediye Başkanı Recep Çebi, İlçe Müftüsü Erdoğan Dalkes,daire amirleri, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.
Detay

Araklı İlçe Müftülüğü ile TDV Araklı Şubesi 1 sefere mahsus olmak üzere "Eğitime Destek Bursu" verecektir.