27.05.2020

ARAKLI’DA CUMA NAMAZI KILINACAK YERLER GÜNCELLENDİ.

29 Mayıs 2020 tarihinden itibaren camilerimiz cuma namazları ile öğlen ve ikindi vakti namazlarında cemaatle namaz kılınacak şekilde ibadete açılacaktır.
Cuma günleri belirlenen alanlarda sağlığımızın korunması amacıyla sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde cemaatle kılınacak olup Cuma namazları dışında diğer günlerde sadece öğle ve ikindi namazları cami içerisinde ve cemaatle diğer vakitler ise cemaat oluşturmadan kılınabilecektir.
Sokağa çıkma yasağı olan 65 yaş üstü ve 20 yaş altı vatandaşlarımızın kendi sağlıkları ve toplum sağlığının korunması için ibadetlerine evlerinde devam etmeleri, Cuma namazı için belirlenen cami ve alanlara gelecek vatandaşlarımızın abdestlerini evlerinde alarak namazın sünnetlerini evlerinde kılmaları ile farzını eda etmek için mutlaka maskelerini takarak ve yanlarında şahsi seccadeleri ile gelmeleri ve namazlarda belirlenen sosyal mesafe kurallarına uymaları, görevlilerimizin yönlendirmelerine riayet edilmesi gerekmektedir.
Cuma namazları için belirlenen camiler ve açık alanlar aşağıda belirtilmiştir. Önemle ve ilanen duyurulur