20.10.2020

FATİH CAMİİ CUMA NAMAZINDA DOLUP TAŞTI

Yapımına 2008 yılında başlanılan Araklı Merkez Fatih Camiinde sosyal mesafe kurallarına uyularak ilk Cuma namazı kılındı.

Sadece bu haftaya mahsus olmak üzere kılınan Cuma namazında camii dolup taştı. İlçe Müftümüz Abdulkerim TOHUMCU cuma vaazında “Araklı Merkez Fatih Caminin % 95’ni bitirmiş bulunuyoruz.Halkımız bugüne kadar camimizde neler yapılmış kendi gözleriyle görsün istedik. Araklı halkı bu eserleriyle onur duysunlar bu eser onların eseridir dedi. Daha sonra Araklı halkına ve tüm hayırsever vatandaşlara yaptıkları katkılardan dolayı çok teşekkür etti. Araklı Fatih Caminin bir an önce ibadete açılması için hayırsever vatandaşlar dan bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada yine destek beklediğini” söyledi.