31.03.2022

HACI HASAN (KÜÇÜK) CAMİİNDE HATİMLE TERAVİH NAMAZI KILINACAKTIR

Evveli rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennemden kurtuluş ayı olan bir Ramazan ayına daha kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşamaktayız.
01 Nisan 2022 Cuma günü kılacağımız ilk teravih namazının ardından 02 Nisan 2022 Cumartesi gecesi kalkacağımız ilk sahurla bu mübarek aya girmiş olacağız.
İlçemiz Müftülüğüne bağlı Hacı Hasan (Küçük) Camii'nde, her akşam farklı bir hafız din görevlimiz tarafından Hatimle Teravih namazı kılınacaktır.
01 Nisan 2022 Cuma günü başlayacak olan hatimle teravih namazlarında her akşam bir cüz okunacak ve Ramazan ayı boyunca da devam edecektir.
Bu vesileyle, Ramazan ayının kalplerimize huzur, hanelerimize bereket, ailemize, ülkemize ve İslâm âlemine hayırlar getirmesini Cenâb-ı Hak’tan niyaz ediyoruz.