Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Kur'an-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı gece olan Kadir Gecesi Arsin'de dualarla idrak edildi. Halkımız Arsin Ulu Camiine akın ederken, ilçemizdeki tüm camilerimizde Kadir Gecesi programları icra edildi.
Detay

İlçe Müftüsü Telat ERGİN göreve yeni başlayan Oğuz Mah. Merkez Camii İmam Hatibi İsmail PEKER ile Başdurak Mah. Mısırlı Camii İmam Hatibi Ahmet Sefa YILMAZ'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.
Detay

İlçe Müftülüğümüz emekli İmam Hatiplarinden Mustafa ÇUKUR'u İlçe Müftümüz Telat ERGİN ve Murakıp Hikmet KESKİNSOY evinde ziyaret etti. Ev sahibi emekli İmam Hatip Mustafa ÇUKUR bu ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi.
Detay

Kur’an Kursları sohbet programları kapsamında İlçe Müftüsü Telat ERGİN, Yeşilyalı Mahallesi Hacı Hasan Efendi Kur’an Kursunda okuyan öğrencilerimize “ Ramazan ve Ahiret Bilinci” konulu sohbet verdi.