25.02.2019

TRABZON MÜFTÜLÜĞÜ TEMEL AİLE BİLİNCİ EĞİTİMİNİN BİR BÖLÜMÜ İLÇEMİZDE YAPILDI

Trabzon İl Müftülüğü tarafından Din Hizmetleri Sınıfındaki personelinin hizmet içi eğitimlerine devam edilmektedir.

Bu kapsamda Kadın Kur’an Kursu Öğreticilerine yönelik olarak düzenlenen Temel Aile Bilinci Eğitimleri kapsamında ilimize bağlı Yomra, Arsin ve Araklı İlçe Müftülüklerinin kadın personeli için 23 Şubat 2019 Cumartesi günü ilçemizde seminer düzenlendi.

Eğitici olarak Trabzon Müftülüğü personelinden Vaiz Musa Mehmet ÖZTÜRK, Araklı İlçesi Aile ve Dini rehberlik Bürosu Vaizi Zeynep SELİM ve Vakfıkebir İlçesi Aile ve Dini rehberlik Bürosu Vaizi Hatice SEMİZ’in katıldığı seminer Arsin Belediyesi Konferans salonu ve Arsin Müftülüğü Toplantı Salonunda olmak üzere iki ayrı mekanda gerçekleşti. Yaklaşık olarak 170 Kur’an Kursu Öğreticisinin katıldığı seminer programı Trabzon İl Müftü Yardımcısı Melek MENTEŞE tarafından da ziyaret edilerek kursiyerlerle hasbihal etti.