13.03.2019

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulünün 98. Yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı çerçevesinde 12 Mart 2019 Salı günü Akşam namazı ile Yatsı namazı arasında Arsin  Müftülüğümüz tarafından Arsin Merkez Ulu Camiinde bir program düzenlendi.

Program'da din ve devletin bekası için canlarını veren tüm şehitlerimiz için ve  istiklal marşımızın yazarı merhum Mehmet Akif Ersoy'un ruhuna ithafen, Mehmet Rüştü Aşıkkutlu Anadolu İmam-Hatip Lisesinin hafız ögrencileri tarafından  kuran-i kerim ve mevlidi şerif okundu. Daha sonra Arsin İlçe Müftüsü Ali GENÇ tarafından günün mana ve önemini anlatan kısa bir konuşma ve dua ile program sona erdi. Katılımın geçen yıllara nazaran daha iyi olduğu gözlendi.