01.10.2019

DİYANET İŞLERİ BAŞKANIMIZ PROF. DR. ALİ ERBAŞ VE DİYANET İŞLERİ BAŞKAN YARDIMCIMIZ DR. BURHAN İŞLİYEN ARSİN’DE

Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali ERBAŞ, 29 Eylül 2019 günü ilimizde çeşitli programları teşrif etti. İlk olarak İlçemizdeki Çiçekli Kız Kur’an Kursu’nda düzenlenen 83 öğrencinin icazet töreninde konuşma yapan Diyanet İşleri Başkanımız, Kur’an öğretiminin önemini vurgulayarak emeği geçenleri ve öğrencileri tebrik etti.İlçe müftülerimizle bir toplantı gerçekleştiren Dr. Burhan İŞLİYEN, Çiçekli Kız Kur’an Kursu’na İl Müftümüz Osman AYDIN ve Arsin İlçe Müftümüz Ali GENÇ eşliğinde ziyarette bulundu. Sonraki gün aynı kursta eğitimini tamamlayan 83 öğrencimizin icazet merasimine katılan Başkan Yardımcımız, dinleyicilere hitap ederek Kur’ânî ilkeler doğrultusunda bir hayat yaşamanın önemini vurguladı.Diyanet İşleri Başkanımıza ve Diyanet İşleri Başkan Yardımcımıza İlçe Müftümüz Ali GENÇ tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.