26.06.2020

ARSİN KAYMAKAMIMIZ SAYIN ÖMER AHMET ÖZDEMİR TARAFINDAN 6 PERSONELİMİZ BAŞARI BELGESİ İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ

Covid-19 salgını sebebiyle sokağa çıkma yasağı getirilen 65 yaş üstü, Kronik hastalığı olan ve 20 yaş altı Vatandaşlarımızın alışveriş, sağlık, aylık vesaire ihtiyaçlarını karşılamak üzere Arsin Kaymakamlığı bünyesinde oluşturulan Arsin Vefa Sosyal Destek programında görevlendirilen ve başlangıcından sonuna kadar sürekli olarak özveri ile görev yapan müftülüğümüz personeli Arsin Kaymakamımız Sayın Ömer Ahmet ÖZDEMİR tarafından da BAŞARI BELGESİ ile ödüllendirildi. 20 Mart -16 Haziran tarihleri arasında gece gündüz soğuk sıcak demeden mesai mefhumu gözetmeden fedakarca görev yapan arkadaşları moral ve motivasyon etmek açısından 657 sayılı devlet memurları kanununun 122 maddesi gereğince başarı belgesi verildi başarı belgesi verilen ve görevlilerimiz ve sayıları görev yerleri.

1 Yusuf AKYÜZ  Arsin - ULU C. İmam-Hatip
2 Ferhat REİS  Arsin - GÜNEYCE MH.MANDIRA YOLÜSTÜ C. İmam-Hatip
3 Celal AYAZOĞLU  Arsin - OĞUZ MH.MRK.C.  İmam-Hatip
4 Gökhan TİRYAKİ Arsin - YOLAÇ MH.İSLAMOĞLU C. İmam-Hatip
5 Hasan KILIÇ  Arsin - BAŞDURAK MH.SULAKLI C.İmam-Hatip
6 Zeynel Abidin BEKTAŞ Arsin - GÖLGELİK MH.C. İmam-Hatip

İlçe Müftülüğümüz Personellerinden 6'sı sürekli olmak üzere ve diğerleri de zaman zaman görevlendirilmek üzere toplam 12 personelimiz ve Türkiye Diyanet Vakfı'na ait 61 LD 571 plakalı Müftülük Hizmet aracı 20 Mart ve 16 Haziran tarihleri arasında Arsin Kaymakamlığı bünyesinde oluşturulan Vefa sosyal destek grubuna görevlendirilmişti. Bizde Sayın Kaymakamımıza bu hassasiyetinden dolayı teşekkür ediyoruz.