22.02.2024

Etkili Hutbe Sunumu Hizmet İçi Eğitim Semineri Düzenlendi

Arsin Müftülüğü, Hizmet İçi Eğitim Programı çerçevesinde, toplumu dini konularda aydınlatmada en önemli vasıtalarından biri olan hutbelerin muhatap kitleye etkin bir şekilde ulaştırılmasına yönelik çalışmalar kapsamında, cami görevlilerinin hutbe sunma becerilerini geliştirmek ve nitelikli bir hutbe irat etmelerine katkıda bulunmak amacıyla personelimize yönelik “Etkili Hutbe Sunumu Hizmet İçi Eğitim Semineri” düzenledi.
19- 23 Şubat 2024 tarihleri arasında düzenlenen seminere katılan İlçe Müftüsü Telat ERGİN din görevlilerinin yeterliliklerini artırmak amacıyla hizmet içi eğitim kurslarına devam edileceğini belirterek; "Diyanet İşleri Başkanlığımızın koordinesinde din hizmetleri sınıfında çalışan personele yönelik olarak gerçekleştirdiğimiz “Etkili Hutbe Sunumu Hizmet İçi Eğitim Seminerine” katılan hocalarımızı tebrik etti.