11.03.2024

Genç Kardeşlerimizle Birlikte “Gençliğe Değer Kampı” Düzenlendi.

Gençlerimizin serbest zamanlarını çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle değerlendirmelerini, milli, manevi ve insani değerler konusunda farkındalıklarını artırmaları amacıyla Arsin İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce 02-03 Mart 2024 tarihlerinde Yeşilyalı Merkez Kur'an Kursunda erkek öğrencilere yönelik olarak "Gençliğe Değer Kampı" düzenlendi.
Gençlik Koordinatörümüz Ekrem AYAZOĞLU rehberliğinde yürütülen kamp programında, maneviyat istasyonlarının yer aldığı değerler eğitimleri yanında çeşitli etkinlikler, oyunlar, Kudüs etkinlikleri, doğa gezisi ve kültürel faaliyetler yer aldı. Düzenlenen programa Arsin Kaymakamımız Sayın Ömer SİRKECİ’de katıldı. Sayın Kaymakamımız Öğrencilerimiz ile sohbet ettiler.
Düzenlenen program öğrencilerimizin memnuniyetlerini belirtmeleri ile sona erdi. Gerçekleştirilen programa desteklerini sunan İlçe Müftümüz Telat ERGİN’e, programı organize eden Gençlik Koordinatörümüz Ekrem AYAZOĞLU hocamıza, çocuklarımıza ikramlarda bulunup bu güzelliklere destek olan hayır sahiplerine ve programa katılan sevgili çocuklarımıza ve velilerimize teşekkür ederiz.