18.03.2024

Arsin Müftülüğü 7-10 Yaş Kur'an Kursunda eğitim alan minikler, Kur'an-ı Kerim öğrenmenin sevincini yaşadı.

Arsin Müftülüğü bünyesinde hizmet veren 7-10 Yaş Kur'an Kursu'nda eğitim alan ve Kur’an-ı Kerim'i okumayı öğrenen minikler için "Kur'an-ı Kerim Okumaya Geçiş Programı" düzenlendi.
Merasimde İlçe Müftüsü Telat ERGİN ve veliler de öğrencilerin sevincine ortak oldu.
Programda bir konuşma yapan İlçe Müftüsü ERGİN, "Kur'an ayı Ramazan-ı Şerif öncesi Kur’an’a geçen yavrularımızı tebrik ediyorum, hayatları hep Kur’an olsun inşallah." dedi.
Miniklere Kur'an-ı Kerim hediye eden İlçe Müftüsü Telat ERGİN, anne babaları ile onları en iyi yetiştirmek için gayret gösteren hocalarına teşekkür etti.
Programın sonunda miniklere, hazırlanan ikramlarla birlikte çeşitli hediyeler sunuldu.